Svar på det folk brukar fråga om mest:

Hur tar man reda på om ett pass är ledigt eller inte?

Maila eller ring! Vi ser till att hålla koll på mailen och svarar så fort vi kan. Ofta genast!

Maila!
bokning@grisenochjag.se

Eller ring!
08-12 44 81 82

Hur blir jag kund hos GoJ?

Du mailar eller ringer till oss och berättar vad det är du vill ha hjälp med och så bokar vi in ett intromöte. Det tar ca 30 minuter och hålls hemma hos dig, för att vi ska få möjlighet att träffa din hund och gå igenom era rutiner och önskemål.

Hur funkar det, rent praktiskt, sen när jag är kund?

När vi har haft intromötet och skrivit avtal så är vi igång. Då är det inte säkert att vi ses så mycket mer, men din hund kommer jag givetvis träffa! Jag kommer komma hem till dig de dagar och tider vi avtalat och hämtar ut din hund/dina hundar. Vi kommer till en början röra oss mycket nära ditt hus för att lära känna varandra ordentligt. Det är lika viktigt för hunden/hundarna som det är för mig.
Allt eftersom rör vi oss lite längre bort och letar upp trevliga ställen att promenera på.

Promenaden varar ca 30 minuter lite beroende på väder. Behöver hunden torkas av ordentligt kanske promenaden bara blir 25 minuter så att jag hinner torka hunden noga. Är det riktigt dåligt väder ute och hunden inte alls ser ut att trivas kan promenaden bli något kortare. Är det däremot väldigt fint väder och jag har gott om tid så kan promenaden bli närmare 40 minuter. Jag brukar hålla koll så att ni får alla minuter ni betalar mig för.

Om ni inte har valt ett fast avtal utan kör enstaka promenader kan ni boka in tider löpande via sms. Ni skriver bara vad ni behöver och jag bekräftar det så snart jag kan. Samma sak om ni vill avboka. Skicka mig ett sms så bokar jag av er och bekräftar detta.

Jag försöker alltid hålla det klockslaget vi har avtalat men promenaderna kan komma att ske  nånstans mellan 30 före och 30 minuter efter avtalad tid. Detta eftersom jag bokar in och bokar av promenader löpande så mitt schema förändras dagligen.

Är GoJ typ som ett hunddagis?

NEJ! Vi är inte ett hunddagis och vi passar inte din hund. Vi rastar hundar i deras hemmamiljö. Vi vet att det finns en stor grupp hundar som av olika orsaker inte passar på dagis, eller i större grupper. För dessa hundar är GoJ ett perfekt alternativ. Även hundar i hem där det inte behövs hjälp regelbundet och för alla er som inte kan passa hunddagisets öppettider eller har möjlighet att hämta och lämna er hund är det här ett idealiskt alternativ.
Efter intromötet behöver ni inte göra nåt alls förutom att eventuellt boka in tider. Resten tar vi hand om.

Vilka är fördelarna med Grisen och Jag?

Du kan vara säker på att din hund är trygg hos oss. Inte bara hunden, dina nycklar med! Vi arbetar utifrån dina önskemål och gör varje enskild promenad till verklig kvalitetstid! Behöver hunden tränas i att gå bra i koppel eller tränas i hundmöten, ja då kan vi fokusera på det under våra promenader. Vi arbetar med Dogparkour som ger små och stora hundar både kluriga och kroppsliga utmaningar och vi tränar alltid vardagslydnad då det behövs. Givetvis har vi den utbildningen som krävs av Jordbruksverket och fortbildar oss löpande.

Vad använder ni för metod?

Hos GoJ tror vi på positivitet! Det ska vara roligt att lära! Vi uppmuntrar korrekta beteenden genom belöningar och arbetar med att stärka hunden. Vi tror inte på korrigeringsmetoder som innebär ryck i kopplet eller det som felaktigt oftast kallas ”dominans”. Vi vill skapa en lugn trygg miljö där hunden känner sig trygg med hundföraren och omgivningen. Vi vill ha glada hundar!

Vem går ut med min hund?

Just nu är det Tess (jag), Robert och Vanessa som går ut med alla era hundar. Men ibland tar jag in lite hjälp. Min man Mattias ersätter mig vid ev. sjukdom eller förhinder från min sida. Han har alltid träffat hundarna tidigare och känner väl till dem och deras rutiner.

Är ni inte lite väl dyra?

Till skillnad från många andra så garanterar vi att din hund inte behöver rastas i stora grupper. Fokuset under tiden med just din hund är DIN HUND! Din hund kommer alltid få gå ut med en hundförare som den känner sedan tidigare. Hos oss går vi ut med hundarna utan lurar i öronen eller mobilen tätt mot örat. Här kommer hunden först. Det innebär från vårt håll att vi kan garantera en mycket bättre service. Flera av våra kunder har påtalat att deras hundar uppför sig bättre, går bättre i koppel och verkar gladare efter att vi arbetat lite med dem.

Hur är det med enstaka promenader?

Självklart ställer vi upp. Dock behövs det ett intromöte först oavsett. Men vill du ha en hundrastare tillgänglig bara ifall att, så går det jättebra.

Vad är en standardkund och hur funkar det om man inte är en sådan?

En standardkund har ett fast avtal, en prenumeration på mellan 3-5 promenader i veckan, vardera på 30 minuter, samma tider varje vecka.
Men långt från alla vill ha det så.
En del vill ha fler promenader en vecka och färre en annan, andra vill ha promenader på 60 minuter inte 30.
Allt går att lösa. Så länge de tider du vill ha är tillgängliga spelar det ingen roll för oss om du vill ha lite längre eller kortare promenader, lite oftare ibland än annars. Efter intromötet ger vi dig ett prisförslag som är framtaget efter dina önskemål.
Svårare än så är det inte!

Kan man avbryta rastningarna under en period, vid t ex semester?

Enstaka dagars ledighet för fastprishundar ger inget avdrag på fakturan. Är ni lediga en vecka eller mer betalar ni givetvis inget. För strötider är det gratis att boka in och boka av så mycket man vill.

Var finns vi?

Med utgångspunkt i Västerhaninge jobbar vi i hela Haninge kommun. Dessutom finns vi i Älta, Skogås, Trångsund, Farsta, Hökarängen och Tallkrogen (Enskede).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *