Grisen och Jag är väldigt stolta över att vi den 31/3-14 blev 6 månader gamla!

Vi tackar alla befintliga och tidigare kunder och hundar, utan er hade det blivit pannkaka! Men det blev inte pannkaka, det blev ett litet företag som sätter hundarna först, tillsammans med service i världsklass! Våra kunder får valuta för sina pengar, det garanterar vi!

Castor

Med hjälp av oss behöver ingen hundägare längre oroa sig för att hunden blir lämnad ensam för länge. Vi löser det åt er genom att gå ut med hunden, när det passar er. Och vad behöver ni som hundägare göra? INGENTING! Skönt va?!

Vi hämtar och lämnar hunden hemma hos er. Oavsett väder går vi ut runt 30 minuter, med fullt fokus på vad just er hund vill och behöver under promenaden. Ni slipper passa tider, lämna och hämta på hunddagis. Ni slipper stressa. Ni slipper dåligt samvete.

Teddy

Som kund hos Grisen och jag ingår det alltid en möjlighet att boka om och till tider. Vi hjälper till från tidig morgon till sen kväll och även på helger om det behövs. Vi kan gå ut både en och två gånger om dagen, allt baserat på hur ert behov ser ut. Vi finns för er, och vi anpassar oss efter er.

Elsa & Rut

Era hundar får garanterat bra promenader med kunnig och utbildad personal som tar hand om er hund på bästa sätt. Vi sätter hundens välmående först och ser till att hunden har en och samma personal allt som oftast. Det ger kontinuitet och trygghet för både er och er hund.

Athos & Stella

Under 6 månader har vi inte haft en enda inställd promenad, även vid sjukdom (från vår sida), har vi redundans genom att hundarna alltid får lära känna minst två personal, som kan hoppa in för varandra.

Hos Grisen och Jag går vi som regel ut med hundarna en och en. Detta gör vi speciellt med tanke på att alla hundar inte trivs tillsammans med andra. Det ger oss också större möjlighet att träna med hunden under promenaden. En del hundar får gå tillsammans, men då är det hundar som trivs tillsammans. Introduktioner mellan hundar görs endast när vi lärt känna hundarna och alltid med minst två personal närvarande.

Skogen

Jag som driver Grisen och Jag är både en stolt ägare och den som oftast går ut med era hundar. Jag är stolt för att jag kan stå för mitt företag och kvaliteten vi levererar. Jag är stolt för att jag får mycket beröm från mina befintliga kunder så jag vet att de är nöjda! Jag är stolt för att jag ser att alla hundarna gillar mig och är glada när jag kommer!

Givetvis så är kvalitet inte gratis. Grisen och Jag är inte billigast, och vi strävar inte heller efter att vara det. Det ni betalar för är en garanterad kvalitet, kontinuitet och tillgång till våra tjänster när NI behöver dem. Ni behöver inte oroa er för att vi ställer in eller inte dyker upp. Ni behöver inte oroa er för plötsliga schemaändringar på jobbet. Ni behöver inte oroa er om ni jobbar sena kvällar ibland och tidiga morgnar ibland. Vi finns när ni behöver oss och när vi har lovat att komma! Vi är nästan alltid tillgängliga och har så tät kontakt med våra kunder som behövs och önskas.

Affe

Nu ska den här stolta ägaren till sist meddela att vi just nu har möjlighet att ta in en hund till mellan 11-13, vilken är den tiden som alltid är mest uppbokad. Det är ett unikt tillfälle för er som behöver hjälp!

Efter 13 och före 11 finns det möjlighet för flera hundar. Detta gäller endast för hundar bosatta i Haninge.

Collage

Vi tillämpar individuell prissättning med utgångspunkt i ert behov, men vill ni veta ungefär vart ni hamnar i reda pengar kan ni kolla in vår pris-sida. Vi har allt från enstaka tillfällen, till hundar som går efter rullande scheman och hundar som går alla veckans 5 vardagar.

Kolla in och följ vår Facebooksida för att se fler bilder på våra hundar och från våra promenader.