Vi söker löpande fler medarbetare!
Vem vet, kanske det är just DIG jag letar efter!

—JUST NU HAR VI EN LEDIG PLATS I ETT JÄTTEBRA DISTIKT FÖR RÄTT PERSON—

Snabbsammanfattning av jobbet:

  • Arbetstider ca 09-15 måndag-fredag, vissa dagar längre, andra kortare
  • Färre timmar/dagar under sommaren (Juli-Augusti).
  • Tjänsten motsvarar ca 50%. 80-100 timmar/månad
  • Timanställning.
  • Lön: 110 kr/h under provanställningen, 3 månader. Detta inkluderar semesterersättning (98 kr/h ex. Semesterersättning).
  • Milersättning enl. schablon tillkommer. För nuvarande 18.50 kr/mil

Krav:

  • körkort och egen bil (inget undantag från detta!)
  • Ansvarstagande person som kan jobba självständigt och som vill utvecklas i sitt arbete.
  • Kunna läsa hundar och ha vana av hundar som är utåtagerande.
  • Hundutbildning av något slag ger dig förtur till jobbet!

 

Vem är då vår nästa medarbetare? Tja, jag kan ju börja med att beskriva hur den personen ska vara så får du se om det stämmer in på dig.

Jag tänker mig en kille eller en tjej. (Du är fortfarande aktuell va?) Du får jättegärna bo nära vårt kontor i Handen, men det är absolut inget krav. Vi finns från Tungelsta i södra Haninge och runt hela Drevviken.

Du ska älska hundar, gärna djur över lag, och ha vana av hundar, stora som små. Vi arbetar med alla sorters hundar och du behöver kunskap och erfarenhet av att hantera stora hundar som är osäkra och gör utfall.

Grisen och Jag arbetar enbart med moderna, mjuka metoder så det behöver du också göra. Vi uppmuntrar hundarna att göra rätt med motivation och träning.
Gillar du att träna hundar är det här perfekt, för vi tränar alla hundar vi arbetar med.

Du behöver också vara flexibel. Vi tar in ströbokningar samma dag och schemat kan ändras fram till sista minuten. Det gäller med andra ord att ha koll. Social och supertrevlig är ytterligare ett par viktiga egenskaper för vi har världens bästa kunder och vi arbetar hårt för en nära och famplar kontakt med dem.

Ett jobb hos GoJ är ett långsiktigt samarbete mellan mig som chef och dig som anställd. Jag vill att våra hundar får samma hundförare så att träning och kontakt mellan hund och personal blir nära och bra. Det är grunden för att all träning ska fungera.
Det betyder att jag kommer jobba hårt för att ge dig jobb, för att du ska få ”dina hundar” och ett bra schema, men det betyder också att du tar ditt arbete seriöst och inte slarvar med tider, träning eller kommunikationen mellan dig och kunden.

Känner du fortfarande att det här är skrivet för just DIG?
Bra!

Vad kan jag berätta mer? Jo, GoJ har som målsättning att vara ett företag i ständig utveckling. Det innebär att vi ständigt försöker förbättra våra metoder och att vi som personer också vill utvecklas och lära oss mer.

GoJ har också ett nätverk, Doggly DogNet, för egenföretagare som arbetar med hund. Framöver hoppas jag att detta ska bli grunden till en intresseorganisation för hundrastare, något som inte finns än. Med andra ord tar vi vårt arbete mycket seriöst.

Att jobba hos GoJ är att ha naturen som kontor. Det är allt som oftast galet vackert men det kan vara kallt, regnigt, blåsigt och med bara griniga hundar. Dessutom blir det oftast rätt sena raster, om det blir rast överhuvudtaget. Lunch i bilen är vår vardag.

Känner du fortfarande att det är just DIG jag söker?
Skicka i så fall ett mail till jobba@grisenochjag.se och berätta för mig vem du är och varför jag ska anställa just DIG!

Framför allt vill jag att du ska visa att du läst HELA annonsen och att du är säker på att du kan klara dig med ca 8800-11000 FÖRE skatt i MINST 3 månader.

Jobba hos GoJ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *