Det är faktiskt inte helt lätt att förklara varför vi är så unika.
Vi rastar hundar, det är vi inte ensamma om.

Det som skiljer oss från mängden är bland mycket annat, HUR vi rastar hundarna.
För det finns fler än ett sätt.

Vi rastar varje hundfamilj för sig själv. Oavsett om din flock består av en eller tre hundar så får de vår odelade uppmärksamhet under er bokade tid. Vi tar inte heller betalt mer för flera hundar, så länge som de bor i samma familj.
Just för att vi inte rastar i grupp så får vi mer tid till roliga saker som träning (hundmöten, koppelträning, vardagslydnad) och sökövningar, men din hund hinner också med att få mer gos och fler pussar.
Allt handlar ju inte bara om att hunden ska komma ut för att kissa och bajsa, det handlar lika mycket om den mänskliga kontakten, att hunden får ett avbrott i att vara ensam hemma.

Ibland tycker folk att vi är för dyra. Jag vet inte om just det är så unikt, men vi tar betalt för våra tjänster, det gör vi. Pengarna det kostar för er att anlita Grisen och Jag som era hundrastare, går till att betala skäliga, vita löner till vår personal. Det tycker vi är viktigt, för att kunna lova att vi finns kvar för er länge. Personalkostnaden är oftast det dyraste i ett företag, men utan vår fantastiska personal skulle vi inte finnas.

Hos Grisen och jag får ni dock mycket för pengarna.

Först och främst betalar ni för utbildad, kunnig, fantastisk personal, som hanterar er hund på allra bästa sätt och enbart med mjuka moderna metoder.
I priset ingår tryggheten att er hund ALLTID kommer ut inom avtalad tid (vi avbokar inte eller ställer in på grund av sjuk personal, utbildningar eller liknande).

Ni betalar för EXAKT det antalet promenader ni nyttjar genom vår nya superflexibla prislista.
Ni betalar INTE för att ni tar ledigt, tar semester eller jobbar hemma en dag.
Er hund får vår 100%-iga närvaro. Vi jobbar bara med en hundfamilj i taget.

ALLA hundar är välkomna hos oss.

Även under löp eller sjukdom, så länge som hunden klarar av att vara ensam hemma. Och vi rastar gärna om du själv är sjuk eller behöver avlastning av andra orsaker.
Som kund hos Grisen och Jag kan du dessutom boka in extra rastningar när du behöver det, och det är billigare att ringa oss istället för låssmeden om du låst dig ute.

Exklusivitet kostar lite mer, så är det ju. Men har man pengarna så är det väl värt varenda krona.

Texas